15.09.2020

Suur- Seudun Osuuskauppa SSO ja Laurea- ammattikorkeakoulu avainkumppanuusyhteistyöhön.

Laurea-ammattikorkeakoulu ja Suur-Seudun Osuuskauppa SSO ovat sopineet avainkumppanuudesta. SSO liittyy Laurean lähes 20 avainkumppanin joukkoon, joiden kanssa ammattikorkeakoulu tekee tiivistä ja systemaattista yhteistyötä mm. erilaisten opiskelijaprojektien muodossa.
Kokonaan uusi avaus yhteistyössä on Kauppakeskus Lohen johtoryhmä, johon SSO kutsui mukaan Laurean opiskelijoita. Hakemusten ja haastatteluiden pohjalta johtoryhmään valittiin mukaan joukko Laurealaisia opiskelijoita, jotka suorittavat johtoryhmätyöskentelyn kautta 15 opintopisteen projektijohtamisen opintojakson. Johtoryhmän työskentelyä ohjaa liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola, ja opiskelijoita projektissa tukevat Laurean lehtorit.

- Johtoryhmän tavoitteena on syyslukukauden aikana selvittää Kauppakeskus Lohen asiakassegmenttejä ja ostokäyttäytymistä sekä näiden pohjalta kehittää markkinointia ja tapahtumasuunnittelua, liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola kuvailee.
- Samalla johtoryhmässä ja yhteistyössä kokonaisuudessaankin on luoda win-win -tilanteita, joissa opiskelijat pääsevät hankkimaan arvokasta kokemusta kaupanalalta aidossa ympäristössä. Opiskelijoiden haastatteluiden perusteella voin jo sanoa, että mukana on aivan mahtavaa porukkaa.

Lisätietoja avainkumppanuudesta osoitteesta: https://www.laurea.fi/tyoelamapalvelut/avainkumppanuus/