Blogi: Täydellinen päivä asuntomessuilla

15.7.2021

Suurin osa asuntomessukävijöistä jättää lapset kotiin ja viettää harvinaista aikaa ihan vain kahden kesken. Lohjan asuntomessut tarjoaa hienoja ideoita kotiin, olitpa sitten suunnittelemassa uutta tai ehostamassa vanhaa! Luonnollisen näköiset ja tuntuiset materiaalit toistuvat kohteissa oikeastaan huoneessa kuin huoneessa.

Lohen Sokokselta löydät mm. Marimekon, Pentikin ja Finlaysonin luonnollisia materiaaleja ja kuoseja asuntomessuilla väistämättä syttyvää sisustusintoa sammuttamaan.

Messuilla riittää nähtävää ja ideoita pursuavaa päätä kannattaa tulla leppoistumaan Loheen, niin laatuajasta kahden kesken saa kaiken irti! Lohen viileys kuuman messupäivän päätteeksi virkistää varmasti.

SYÖ JA SHOPPAA!

Täydelliseen messupäivään kahden kesken kuuluu tietysti myös pieni shoppailukierros Lohessa, eikö? Sokokselta siis jotain pientä sisustustuotetta kotiin, H&M:stä ja Lindexistä jotain vähän itselle, Dressmannista miehelle ja lapsille tuliaisia vaikkapa Suomalaisesta.
Syömään Antonioon tai Toastiin niin jaksaa vielä hetken shoppailla. Jälkiruokakahvit nautitaa Robert's Coffeessa. Kotimatkalle vielä smoothie Jungle Juice Barista ja ruokaostokset helposti S-Marketista, niin täydellinen päivä on valmis!

LOHEN RAVINTOLAT:

Antonio

Antonio tarjoaa nykyaikaista, maukasta fun-mex-ruokaa. Ravintolasta löytyy jokaiselle jotain à la carte -annoksista, grilliherkkuihin ja perinteisempiin meksikolaismakuihin. Testaa kaverin kanssa Antonio Grande Platter, joka sisältää mm. broileria, BBQ-ribsejä ja juusto-quesadilloja. 54,95 € (2-3 hengelle).

Toasti

Toasti sammuttaa pienen tai isomman nälän herkullisilla toasteilla, salaateilla ja pizzoilla. Ota S-mobiilin edut käyttöön ja maista mahtavia PannuZet-pizzoja! Norm. hinta alk. 13,20 €.

Robert's Coffee

Robert's Coffeen tunnelmallinen kahvila kutsuu levähtämään ja nauttimaan kupin kahvia korvapuustin kera. Valikoimista löytyy myös italialaista gelatoa, suolaisia ja makeita herkkuja ja smoothieita. Herkuttele pienellä gelatolla 3 € (s-koko).

Jungle Juice Bar

Sammuta kerralla jano ja pikkunälkä! Jungle Juice Barin smoothieissa ja mehuissa on mistä valita tykkäätpä hedelmäisistä, marjaisista tai suklaisista mauista. Joko olet maistanut aurinkoista kuukauden smoothieta, Sunshine Reggaeta? 6,49 € (4 dl), 7,99 € (6 dl).