11.10.2021

 

Laurean ja SSO:n kauppakeskus Lohen avainkumppaniyhteistyön tiimoilta syksyllä on aloittanut jo kolmas opiskelijajohtoryhmä. Johtoryhmä on opiskelijaprojekti, jonka tarkoituksena on olla mukana kehittämässä kauppakeskus Lohen toimintaa, yhteistyössä SSO:n ja vuokralaisten kanssa.

Opiskelijoilla on mahdollisuus päästä mukaan työskentelemään käytännönläheisesti, sekä toimeksiantajaa palvelevalla tavalla. Opiskelijat saavat kokemusta kauppakeskus- ja projektityöskentelystä, sekä pääsevät syventämään osaamistaan viestinnästä ja toimimisesta eri sidosryhmien kanssa. Projektia ohjaavat lehtorit, joiden kanssa johtoryhmä kokoontuu viikoittain koko syksyn ajan. Lisäksi syksyn 2021 opiskelijajohtoryhmä on mukana SSO:n kauppakeskuksen johtoryhmän kokouksissa, sekä vuokralaispalavereissa. Lisää Laurean ja SSO:n avainkumppanuudesta voit lukea täältä , ja Lohen opiskelijajohtoryhmästä täältä.

#Laurea #opiskelijajohtoryhmä