Shopping centre Open:

  • closed
  • closed
  • closed
  • closed
  • Weekdays 07.00-21.00
  • Saturday 07.00-21.00
  • Sunday 09.00-21.00

Check each store's opening times from the stores own pages.

Notice board

Kuvan maksimikoko on 10 MB ja maksimiresoluutio on 1920x1920.
A comma-separated list of tags.
Ajankohtaista
Kauppakeskus Lohen joulun pyhien aukioloajat

Kauppakeskus lohi palvelee joulun pyhinä seuraavasti:

To 24.12 erikoisliikkeet klo 8-12, S-market klo 7-15
Pe 25.12 erikoisliikkeet suljettu, S-market klo 9-21
La 26.12 erikoisliikkeet klo 12-18, S-market klo 9-21
To 31.12 erikoisliikkeet klo 10-20, S-market klo 7-21
Pe 1.1.21 erikoisliikkeet klo 12-18, S-market klo 9-21
Ke 6.1.21 erikoisliikkeet klo 12-18, S-market klo 9-21

Toivotamme asiakkaillemme rauhallista joulun aikaa!

Tags: #joulu2020, #aukioloajat
Published: Dec. 18, 2020, 8:07 a.m.

Tervetuloa lähijouluostoksille Loheen
Ajankohtaista
Tervetuloa lähijouluostoksille Loheen

Olet enemmän kuin tervetullut lähijouluostoksille meille kauppakeskus Loheen. Täällä voit tehdä ostoksiasi väljästi, eivätkä varpaatkaan kastu sateisena päivänä, kun ajat autosi lämmitettyyn parkkihalliimme.

Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää, ja näin muistutammekin sinua huolehtimaan käsihygieniasta ja pitämään riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme. Toivomme sinun myös huomioivan alueellisen maskisuosituksen.

Haluamme toimia vastuullisesti, ja olemme siirtäneet kauppakeskuk…

Tags: #tapahtumat, #lähijoulu, #turvavälit
Published: Dec. 14, 2020, 8:14 a.m.

Ajankohtaista
Laurean opiskelijat mukana Kauppakeskus Lohen joht

Yhteistyö Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n ja Kauppakeskus Lohen sekä Laurea-ammattikorkeakoulun välillä tiivistyy. Kuluvan syksyn aikana ryhmä Laurean Lohjan kampuksen opiskelijoita on saanut mahdollisuuden osallistua ainutlaatuiseen projektiin, jossa he pääsivät mukaan Kauppakeskus Lohen johtoryhmään.

Laurea-ammattikorkeakoulu ja Läntisellä Uudellamaalla sekä Salon Seutukunnan alueella toimiva Suur-Seudun Osuuskauppa SSO ovat tehneet yhteistyötä pitkään. Vuonna 2018 SSO osallistui Laurean varainhankintakampanjaan 10 000 euron lahjoituksella, jolla he halu…

Tags: laurea, yhteistyö, kauppakeskuslohi
Published: Nov. 2, 2020, 12:25 p.m.

Kauppakeskus Lohi hiilinegatiivinen kiinteistö
Ajankohtaista
Kauppakeskus Lohi hiilinegatiivinen kiinteistö

Lohjalla sijaitseva kauppakeskus Lohi on S-ryhmän ensimmäinen hiilinegatiivinen kiinteistö. Kauppakeskus on monilla eri toimenpiteillä onnistunut vähentämään ilmastopäästönsä lähelle nollatasoa, ja jäljelle jääneen pienen päästöosuuden ja reippaasti ylikin kiinteistö kuittaa tehokkaaksi todetuilla metsityshankkeilla. Näin SSO tekee kotiseudusta osaltaan parempaa paikkaa elää.

S-ryhmä julkisti keväällä 2020 hyvin kunnianhimoiset päästötavoitteensa, joiden mukaan ryhmä pudottaa ilmastopäästöjensä määrää 90 prosenttia vuoden 2015 tasosta vuoden …

Tags: kauppakeskuslohi, taimiteko, hiilinegatiivinen
Published: Oct. 20, 2020, 12:11 p.m.

Lohessa ollaan Haavi Auki 23.-25.10
Event
Lohessa ollaan Haavi Auki 23.-25.10

Kauppakeskus Lohessa ollaan Haavi Auki- tapahtuman pyörteissä 23.-25.10. Tällä kertaa tapahtumasta on jätetty ohjelmallinen osuus pois, jotta kaikki voivat turvallisesti tulla hyödyntämään hyviä tarjouksia. Noudatathan hygieniasuosituksia ja saavut ostoksille vain terveenä. Pidetään yhdessä huolta toisistamme.

Tässä linkki digikuvastoomme: www.kauppakeskuslohi.fi/haaviauki

Tags: #haaviauki, #tapahtuma, #digikuvasto
Published: Oct. 16, 2020, 12:05 p.m.

Tarjoamme myyntitilaa käsityöläisille joulukuussa!
Ajankohtaista
Tarjoamme myyntitilaa käsityöläisille joulukuussa!

Tarjoamme myyntitilaa joulukuun viikonlopuiksi käsityöläisille.

KIITOS KAIKILLE MIELENKIINNOSTA, kaikki myyntipaikat on varattu.

Lohen toisessa kerroksessa sijaitseva liiketila muuttuu käsityöläisten joulupuodiksi kolmeksi joulukuun viikonlopuksi (5-6.12, 12-13.12 ja 19-20.12). Käsityöläisten liiketila on avoinna lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina 12-17.
Myyntipaikan (valmis koju) koko on 2x2m ja hinta 100 € / viikonloppu, tai jos varaat kaikki kolme viikonloppua, niin saat ne yhteishintaan 200 €.
Tiedustelut ja tarkemman myy…

Tags: #myyntipaikka, #joulupuoti, #paikallisuus, #käsityöläiset
Published: Oct. 13, 2020, 9:37 a.m.

Vesihuoltotyöt Nyyrikinkadulla 28.9-1.10
Ajankohtaista
Vesihuoltotyöt Nyyrikinkadulla 28.9-1.10

Nyyrikinkadulla tehdään vesihuoltotöitä aj. 28.9.-1.10.2020. Työmaan kohdalla läpikulku ei ole mahdollista. Liikenne Nummentaustantieltä kauppakeskus Loheen ohjataan kiertoteitse Karjalohjan-, Kullervon- ja Koulukadun kautta.

Mahdolliset tiedustelut työmaata koskien:

Lohjan kaupunki/ Tomi Pitkänen, verkostomestari, p. 044 369 5293

Lohjan Maanrakennus/ Simo Pelto-Timperi, p. 044 553 5666

Pahoittelemme huoltotöistä aiheutuvaa tilapäistä haittaa.

Tags: #Vesihuoltotyö, #Kiertotie, #parkkihalli
Published: Sept. 25, 2020, 10:27 a.m.

3+1 päivää Sokosella 23.-27.9!
Event
3+1 päivää Sokosella 23.-27.9!

Se tulee taas!

3+1 PÄIVÄÄ vietetään Sokoksessa, Emotionissa sekä sokos.fi- verkkokaupassa keskiviikosta sunnuntaihin, 23.–27.9. 2020
Tule tekemään edullisia löytöjä, sekä hyödyntämään upeat edut huippu brändeiltä – Luvassa huipputarjouksia joka päivä!

Palvelemme kauppakeskus Lohen Sokoksessa 3+1 päivinä: Ke-pe 8-20, la 8-18 su 12-18. Tervetuloa!

Tags: #tarjoukset, #3+1päivää, #Sokos
Published: Sept. 17, 2020, 9:03 a.m.

Laurea- ammattikorkeakoulun ja SSO:n yhteistyö
Ajankohtaista
Laurea- ammattikorkeakoulun ja SSO:n yhteistyö

Suur- Seudun Osuuskauppa SSO ja Laurea- ammattikorkeakoulu avainkumppanuusyhteistyöhön.

Laurea-ammattikorkeakoulu ja Suur-Seudun Osuuskauppa SSO ovat sopineet avainkumppanuudesta. SSO liittyy Laurean lähes 20 avainkumppanin joukkoon, joiden kanssa ammattikorkeakoulu tekee tiivistä ja systemaattista yhteistyötä mm. erilaisten opiskelijaprojektien muodossa.
Kokonaan uusi avaus yhteistyössä on Kauppakeskus Lohen johtoryhmä, johon SSO kutsui mukaan Laurean opiskelijoita. Hakemusten ja haastatteluiden pohjalta johtoryhmään valittiin mukaan jou…

Tags: #laureaamk, #kauppakeskuslohi, #avainkumppanuus
Published: Sept. 15, 2020, 10:42 a.m.

Ajankohtaista
Kauppakeskus Lohen mainos sähköisenä

Tags: #mainos #backtoschool #koulussaonkivaa #sähköinenmainos
Published: Aug. 7, 2020, 5:36 a.m.

Ajankohtaista
SSO:n hyväntekeväisyyskampanja käynnissä!

Kevään rajoitustoimenpiteiden vuoksi monen koululaisen arki muuttui ja myös lasten sosiaaliset kontaktit vähenivät lisäten lasten ja nuorten syrjäytymistä. Kivojen koulupäivien puolesta -kampanjalla Suur-Seudun Osuuskauppa haluaa kantaa kortensa kekoon lasten ja nuorten syrjäytymistä ehkäisevän työn tukemiseksi.

Suur-Seudun Osuuskauppa on käynnistänyt hyväntekeväisyyskampanjan, jolla se haluaa tukea lasten ja nuorten hyvinvointia. Käy ehdottamassa kohdetta SSO:n toimialueelta, joka tekee työtä lasten ja nuorten kiusaamisen tai syrjäytymisen e…

Tags: #koulussaonkivaa, #syrjäytymistävastaan, #kivojenkoulupäivienpuolesta
Published: Aug. 6, 2020, 9:37 a.m.

Paikalliset urheiluseurat esittäytyvät la 8.8
Event
Paikalliset urheiluseurat esittäytyvät la 8.8

Back to School! Näinhän se on, että koulujen alkuun on enää muutama päivä aikaa. Koulun alkamisen myötä myös harrastustoiminnat starttailevat syyskauttaan, ja olemmekin kutsuneet paikallisia toimijoita Loheen lauantaina 8.8 esittelemään toimintaansa. Lohjan akroteam, LoU Basket sekä Länsi- Uudenmaan urheilijat ovat paikalla toisessa kerroksessa klo 11-15. Lisäksi Länsi- Uudenmaan urheilijoiden Sporttivaunulla Vihdinkadulla voitte tutustua yleisurheiluvälineisiin. Myös Lähitapiola ja Lohjan nuorisotyö ovat paikalla esittelypisteillään klo 11-15. Te…

Tags: #urheiluseurat, #tapahtuma, #backtoschool
Published: Aug. 5, 2020, 6:11 a.m.

Ajankohtaista

Laurean opiskelijat mukana Kauppakeskus Lohen joht

Yhteistyö Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n ja Kauppakeskus Lohen sekä Laurea-ammattikorkeakoulun välillä tiivistyy. Kuluvan syksyn aikana ryhmä Laurean Lohjan kampuksen opiskelijoita on saanut mahdollisuuden osallistua ainutlaatuiseen projektiin, jossa he pääsivät mukaan Kauppakeskus Lohen johtoryhmään.

Laurea-ammattikorkeakoulu ja Läntisellä Uudellamaalla sekä Salon Seutukunnan alueella toimiva Suur-Seudun Osuuskauppa SSO ovat tehneet yhteistyötä pitkään. Vuonna 2018 SSO osallistui Laurean varainhankintakampanjaan 10 000 euron lahjoituksella, jolla he halusivat olla mukana koulutuksen kehittämisessä sekä menestymisen edellytyksiä alueen elinkeinoelämälle.

Konkreettisen muodon SSO:n ja Laurean yhteistyö sai, kun Laurean uusi kampus avattiin kesällä 2019 Lohjan keskustaan valmistuneen Kauppakeskus Lohen tiloihin. Kyseessä on valtakunnallisesti ainutlaatuinen kauppakeskuskampus. Edelleen yhteistyö tiivistyi tänä syksynä, kun Laurea ja SSO solmivat avainkumppanuussopimuksen.
Kahdeksan opiskelijaa mukaan johtoryhmään
Kun ammattikorkeakoulun kampus sijaitsee kauppakeskuksessa, on luonnollista kutsua opiskelijat mukaan kehittämään kauppakeskuksen toimintaa. Siksi Kauppakeskus Lohi avasikin johtoryhmänsä ovet opiskelijoille ja hakemusten sekä haastatteluiden perusteella valittiin kahdeksan innokasta liiketalouden opiskelijaa mukaan johtoryhmätyöskentelyyn.
Kauppakeskus Lohen johtoryhmä seuraa kauppakeskuksen vetovoimaisuutta, kannattavuutta sekä kehitystrendejä, kuten vuokralaisten tapaamisista saatua informaatio. Tämän datan perusteella johtoryhmä pohtii kauppakeskuksen kehittämistoimenpiteitä ja raportoi edelleen osuuskaupan johdolle.
Opiskelijat osallistuvat kauppakeskuksen johtoryhmän tapaamisiin noin kerran kuukaudessa. Syksyn aikana opiskelijat selvittävät myös muun muassa Lohen ostajaprofiileja ja ostokäyttäytymistä sekä kehittävät markkinointia ja tapahtumasuunnittelua.
- Opiskelijoiden mukaan ottaminen johtoryhmään on yksi esimerkki siitä, että haluamme entistä paremmin ymmärtää nuorten asiakkaiden tarpeita. Opiskelijat puolestaan saavat arvokasta kokemusta kaupan alalta, joten käsillä on win-win -tilanne, kertoo johtoryhmän työskentelyä vetävä liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola SSO:lta.
”Ainutlaatuinen tilaisuus opiskelijoille”
Johtoryhmätyöskentelyyn osallistuvat opiskelijat suorittavat projektissa syksyn aikana 15 opintopisteen laajuisen projektijohtamisen opintojakson. Opiskelijoiden tukena ja ohjaajana projektissa toimivat lehtori Annukka Jussila ja Janika Kyttä:
- Tämä projekti on ainutlaatuinen tilaisuus meidän opiskelijoillemme ja he pääsevät käytännössä oppimaan johtoryhmätyöskentelyä, Annukka Jussila kuvailee.
- Mukaan valikoituneet opiskelijat ovatkin erittäin innostuneita ja todella motivoituneita.
Ensimmäinen opiskelijaryhmä osallistuu johtoryhmän toimintaan syyslukukauden ajan ja kevätlukukaudeksi haku avataan uusille opiskelijoille.
- On hienoa, miten isolla panoksella SSO ja Kauppakeskus Lohi ovat mukana yhteistyössä. Ilman yhteistä kampusta ei tällaista mahdollisuutta olisi varmasti koskaan voinut syntyä, lehtori Jussila kiittelee.
Lisätietoja:
Mika Tolppola, liikepaikkapäällikkö, SSO, puh. 050 466 8252
Irene Väkevä-Harjula, aluepalvelupäällikkö, Laurea-ammattikorkeakoulu, puh. 040 668 2779

Tags: laurea, yhteistyö, kauppakeskuslohi
Published: Nov. 2, 2020, 12:25 p.m. | Expires: Nov. 2, 2022, 12:25 p.m.