Köpcentrets öppettider:

  • stängt
  • stängt
  • stängt
  • stängt
  • Arkisin 07.00-21.00
  • Lördag 07.00-21.00
  • Söndag 09.00-21.00

Var vänlig och kontrollera affärernas öppettider nedan, genom att klicka på affärens logo.

Stig in – vi hoppas att du ska trivas

Entréerna till köpcentret ligger i gatuplanet i hörnet av gatorna Suurlohjankatu och Vihdinkatu samt vid Nummentaustantie. Via terrassen på Vihdinkatu kan du också ta dig direkt till restaurangen. I köpcentret är det lätt att förflytta sig mellan våningarna med hjälp av rullande trottoarer, hiss och flera rulltrappor. I "Lohi-laxtrapporna" i mitten av köpcentret kan du dessutom hoppa från våning till våning.

Palveluitamme

Kundfeedback

Vi tar med glädje emot alla slags utvecklingsidéer och feedback som gäller shopping center. Kontaktinformation: info (at) kauppakeskuslohi.fi

Feedback som gäller butiker, var vänlig och kontakta direkt butiken i fråga. Kontaktinformationen finns i shopping- sidan.

Säkerhet

Securitas ansvarar för kundernas och de anställdas säkerhet i vårt köpcenter.

Toalett

Toaletter finns på 2:a våningen nära lekplatsen och kaféet. Även för personer som rör sig med rullstol.

Tillgänglighet

Köpcentret är tillgänglighetsanpassat. Du kan röra dig mellan våningarna med hiss, och en toalett för funktionshindrade finns på 2:a våningen.

Nosto-bankomat

Det finns en bankomat vid huvudentrén i hörnet av gatorna Suurlohjankatu och Vihdinkatu.

Pakettjänster

Postens Smartpost-automat finns i S-market.

Parkering

Parkering med parkeringsskiva 3 h. Kör in från gatan Nyyrikinkatu.
I köpcentrets bottenvåning finns det ett uppvärmt parkeringshus med närmare 200 parkeringsplatser för köpcentrets besökare. Från parkeringshuset finns det rullande trottoar och hiss som går till gatuplanet där alla dagliga tjänster erbjuds. Du kan också ta hissen från parkeringshuset direkt till våningen för mode där du kan shoppa loss eller ta dig en kopp kaffe.
För funktionshindrade finns det parkeringsplatser märkta med rullstolssymbolen alldeles intill dörrarna. På området finns också flera elbilsladdplatser märkta med grönt.

Kommunal parkeringsövervakning.

Barn

Barn är varmt välkomna till vårt köpcenter och vi vill att även de ska trivas. I restaurangvärlden på 1:a våningen finns det en lekhörna för barn och på 2:a våningen finns det en större lekplats. Vid toaletterna på 2:a våningen finns det ett barnvårdsrum.

Garage öppetider

Garaget är öppet må-lö 7-21 och sö 9-21.

Hittegods

Ni kan fråga efter hittegod från vakterna n.044-7705991. Vi bevarar varorna om en månad, och efter det tar vi dom till Lojos polisstation.

Bottenkarta

Ni hittar bottenkartan här nere .

pohjakartta.jpg