Palvelut

Kauppakeskus Lohesta löydät monipuolisten liikkeiden lisäksi myös seuraavat palvelut:

Asiakaspalaute

Otamme kaikki kauppakeskukseen yleisesti liittyvät kehitysideat ja palautteet enemmän kuin ilolla vastaan. Palautteet voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: info@kauppakeskuslohi.fi

Kauppakeskuksen liikkeisiin kohdistuvat palautteet ja kehitysideat, otathan yhteyttä suoraan kyseiseen liikkeeseen. Yhteystiedot löydät kunkin liikkeen kohdalta liikkeet- sivulta, klikkaamalla liikkeen logoa.

Esteettömyys

Kauppakeskus on esteetön. Hissillä pääsee liikkumaan kerroksien välillä, ja esteettömän wc:n löydät 2. kerroksesta.

Lasten leikkipaikat ja hoitohuone

Pienet ihmiset ovat lämpimästi tervetulleita kauppakeskukseemme ja haluamme heidänkin viihtyvän. 1. kerroksen ravintolamaailmasta löytyy lapsille oma leikkinurkkaus, ja kauppakeskuksen oma leikkipaikka löytyy 2. kerroksesta.  Ihan pienimpien hoitohuone löytyy wc-tiloista 2. kerroksesta. Muistathan, että alaikäiset lapset leikkivät leikkipaikalla huoltajan vastuulla.

  Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella kauppakeskuksen vartijoilta numerosta 044-7705991. Säilytämme löytötavaroita noin kuukauden, jonka jälkeen toimitamme ne Lohjan poliisilaitokselle.

  Nosto-automaatti

Sijaitsee Suurlohjankadun ja Vihdinkadun sisäänkäynnin vieressä.

Pakettipalvelut

Postin Smartpost-automaatti löytyy S-marketin aulasta.

Parkkihallin aukioloajat

Parkkihalli on auki kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 7-22, lauantaisin klo 7-22 ja sunnuntaisin klo 9-22.

Pysäköinti

Parkkihallissa on 3h:n ilmainen pysäköinti parkkikiekolla noin 200:lle autolle. Valvonnasta vastaa Lohjan kaupungin pysäköinninvalvonta. Parkkihalliin ajetaan Nyyrikinkadulta, ja hallin maksimikorkeus on 2,20m. Pysäköintitasolta on liukutaso- ja hissiyhteydet ylempiin kerroksiin. Pyörätuolitunnuksella merkityt liikkumisesteisten parkkipaikat löytyvät heti ovien läheisyydestä.

Sähköauton latauspiste

Parkkihallistamme löytyy maksullinen sähköauton latauspiste (AC), joka toimii Plugit- sovelluksella. Latausteho 22kW.

  Turvallisuus

Asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta kauppakeskuksessa vastaa Securitas. Vartijat tavoitatte tarvittaessa numerosta 0447705991.

WC

WC-tilat löytyvät 2. kerroksessa leikkipaikan ja kahvilan läheisyydestä.

  Wi-Fi

Kauppakeskuksessa on käytössäsi ilmainen Wi-Fi yhteys, Lohi_asiakasverkko. Liittyäksesi siihen et tarvitse salasanaa.

 

Jos et löytänyt etsimääsi, ota yhteyttä, löydät yhteystietomme täältä.

 

Liikkeiden sijainnin löydät alla olevasta pohjakuvasta: