Kauppakeskus Loheen tulossa uudistuksia – Normal rantautuu Loheen syksyllä 2024

7.6.2024

Kauppakeskus Loheen on tulossa uusia vuokralaisia ja raikkaita uudistuksia kesän ja syksyn 2024 aikana. Uudistukset vaativat tilamuutoksia ja tästä syystä Sokos tullaan keskittämään Lohen toiseen kerrokseen. Muutoksen yhteydessä Sokos saa käyttöönsä myös Outletin liiketilan, tehden näin Sokosessa asioinnista entistäkin sujuvampaa, kun kaikki palvelut löytyvät jatkossa samasta kerroksesta.

Sokokselta vapautuvaan liiketilaan on tulossa kiinnostava uusi vuokralainen, kun tanskalainen vähittäiskauppaketju Normal avaa myymälänsä kauppakeskus Loheen. Syksyllä avattava Lohen myymälä täydentää hienosti kauppakeskuksen monipuolista liiketarjontaa. Normalin valikoimista löytyy ihonhoito- ja hygieniatuotteita, kosmetiikkaa, snackseja, meikkejä ja puhdistusaineita pysyvästi alhaiseen hintaan.

– Haluamme kehittää kauppakeskus Lohea aktiivisesti ja asiakkaitamme kuunnellen. Normal oli erittäin toivottu asiakkaiden keskuudessa, ja olemme iloisia voidessamme toteuttaa nämä toiveet. Samalla saamme tuoda Lohjalle jotain aivan uutta, kertoo liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola.

Lohen ravintolatarjonnassa tapahtuu myös uudistuksia, kun Robert’s Coffee muuttaa 13.6. ensimmäiseen kerrokseen PP-auton avaraan ja valoisaan liiketilaan. Kahvila Toasti taas tulee muuttamaan toiseen kerrokseen Robert’s Coffeen paikalle, kokien samalla miljööuudistuksen raikkaus ja houkuttelevuus silmällä pitäen. Ravintola Antonio saa muutoksen yhteydessä kaivattua lisätilaa, tuoden helpotusta esimerkiksi vilkkaaseen lounasaikaan.

Muutostyöt alkavat Lohessa joustavasti kesäkuun aikana.

Lisätietoja: liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola p. 050 466 8252