Kauppakeskus Lohen parkkihallin lattiapinta uusitaan syksyn aikana

16.7.2023

Kauppakeskus Lohen parkkihallin lattiapinta uusitaan syksyn aikana

Kauppakeskus Lohen parkkihallin lattiapinta tullaan uusimaan syksyn aikana. Lattiapinta remontoidaan kuudessa osassa, jotta remontista koituisi mahdollisimman vähän haittaa asiakkaille. Nykyinen lattian pinnoite otetaan pois ja tilalle valetaan uusi pinnoite. Urakka aloitetaan heinäkuussa ja sen kesto pystytään määrittelemään ensimmäisten alueiden teon jälkeen.

Parkkihallin betonilattian tutkimuksissa selvisi, että lattian pintakerros reagoi kosteuden kanssa aiheuttaen ammoniakin tapaista hajua, joka kuitenkin on terveydelle vaaratonta.

Liikepaikkapäällikkö Mika Tolppolan mukaan parkkihallissa on paikalla liikenteenohjaus remontin aikana, joka helpottaa parkkihalliin sisäänajoa ja siellä liikkumista. -Remontti on toki ikävä, mutta pakollinen, jotta hallissa ajoittain esiintyvä hajuhaittaa saadaan poistettua, Tolppola kertoo ja jatkaa: ”Hallin remontoiminen osissa mahdollistaa sen, että suurin osa parkkihallista on asiakkaiden käytössä myös remontin aikana”.

Lisätietoja: Liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola p. 050 466 8252.