Käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa Emmyn pop up -tapahtuma Sokoksella 25.–26.4.

24.4.2024

Suomen suurin käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa Emmyn pop up -tapahtuma saapuu Lohjan Sokokselle 25.–26.4.
Käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa Emmy ja Sokos-ketju aloittivat yhteistyön viime keväänä, jolloin kaikkiin Suomen Sokos-myymälöihin toimitettiin Emmy-myyntilaatikot. Laatikoiden avulla asiakkaiden on helppoa ja turvallista myydä vähäiselle käytölle jääneet merkkivaatteet eteenpäin ja ansaita rahaa. Alun perin lohjalaisen Emmyn toimintaan voi nyt tutustua Lohjan Sokoksella 25.–26.4, kun Emmy Clothing Company tulee esittelemään toimintaansa second hand pop upin merkeissä. Emmy on paikalla molempina päivinä klo 12–18 Sokoksen 1. kerroksessa.
– On hienoa tehdä yhteistyötä paikallisen yrityksen kanssa, joka edistää omalla toiminnallaan kestävää kulutusta, kertoo Sokos Lohjan myymäläpäällikkö Tiina Karppinen.
– Emmy on perustettu vuonna 2015 Lohjalla, joka on edelleen toimintamme sykkivä sydän. Lohjan tuotekäsittelykeskus työllistää 30 lohjalaista second hand -asiantuntijaa ja täältä käsin valikoimme tuotteet myös Sokos Tampere ja Helsinki -tavarataloissa sijaitseviin Emmy-myymälöihin. Hienoa, että voimme palvella myös Lohjan asiakkaita paikallisesti pop-up-tapahtuman kautta, iloitsee Emmyn operatiivinen johtaja Sienna Kruk.