Kauppakeskus Lohen ravintolamaailmassa uusia tuulia!

17.5.2024

Kauppakeskus Lohen ravintolatarjontaan suunnitellaan uudistuksia. Robert’s Coffee muuttaa toisesta kerroksesta PP-auton tiloihin ensimmäiseen kerrokseen, saaden näin viihtyisät ja valoisat tilat katutasosta. Kahvila Toasti taas siirtyy toiseen kerrokseen Robert’s Coffeelta vapautuvaan tilaan, ja siirron yhteydessä Toastin miljöötä tullaan uudistamaan houkuttelevuus ja raikkaus silmällä pitäen. Ravintola Antonio saa kaivattua lisätilaa Toastilta vapautuneesta tilasta, pystyen näin palvelemaan esimerkiksi lounasasiakkaita aiempaa jouhevammin.
– Tehtävät muutokset tuovat Loheen mukavasti uutta. Robert’s Coffeesta on jatkossa kiva katsella kadun vilinää, nauttien samalla esimerkiksi herkullista Gelato-jäätelöä, kertoo asiakkuuspäällikkö Sari Engström iloisena.
Ravintolauudistukset toteutetaan joustavasti alkukesän aikana.